zondag 30 mei 2010

Reflections II - printemps 2010


In mei hebben we mooie lentedagen gehad in de Creuse. Hard genoten, en ook hard gewerkt. Ik ben moe, maar heel wat ervaringen rijker. Wat beeldjes ...Vrijdag laatst namen we afscheid van de metser. Zijn werk is voorlopig gedaan, de gevels zijn nu volledig afgewerk en bezet. De nieuwbouw kreeg een zinken dakgoot aangemeten.De dakgoot. Binnenkort toch eens de chantier wat verder opruimen ...
Sanitair is bijna rond, de collectoren van water en centrale verwarming zijn omzeggens aangesloten.Een vliegend hert, kevertje van een flinke zeven centimeter lang. Even schrikken eerst, maar het beestje is goedaardig.Af en toe wat ontspannen. Hier leer ik mijn dochters de grondslagen van een legendarische Franse sport, het petanquespel.

Hier toont Hannah hoe je creatief kan omgaan met bouwmaterialen...
...wordt vervolgd, op naar de zomer !

4 opmerkingen:

David zei

super !

David

Sjoerd zei

Ben gisteren met mijn buurman Jean (deze buurman) naar jullie huis gaan kijken. Wilde hij heel graag zien omdat hij het huis goed kent van vroeger. Jullie buurman (ik geloof Jean-Marie) is zijn neef! Ja de wereld is klein hier. De achtergevel is prachtig geworden! Heel strak allemaal. Op de terugweg nog gestopt bij de moestuin op de hoek waar jullie aardappels staan. En direct kennis gemaakt met de oude eigenaar van jullie optrekje want ook hij is een hele goede bekende van mijn buurman Jean.
A plus!

Lukas zei

ha, leuk ! dankje Sjoerd, dankje David.

Fien zei

Wow, dat komt dus dik in orde! Courage,
Fien